Карловският изследовател на Хеопсовата пирамида Иван Иванов  подготвя изложба от

...
Карловският изследовател на Хеопсовата пирамида Иван Иванов  подготвя изложба от
Коментари Харесай

Родният изследовател Иван разкри кода на Хеопсовата пирамида

Карловският откривател на Хеопсовата пирамида Иван Иванов  приготвя галерия от документи и чертежи за неговите разкрития, отдадени на най-величествения монумент на Земята. Изложбата ще съдържа към 40 табла с негови  теореми, формули и чертежи. Очаква се тя  да бъде показана в Египетския музей в Лондон или в постройката на ЮНЕСКО  в Париж, написа " Марица ".   
Иванов съумя да открие мерната единица, която е в основата на строителния проект на Хеопсовата пирамида. И пръв изнамери, че тя е обвързвана с цифрата 3.14, кодирано във всички размери на оборудването. Според него равнището на знанията, заложени в пирамидата, не съответствува, даже опонира с историческия миг, в който тя е строена. В хода на своите изследвания карловският откривател засякъл загадка камера в пирамидата край Гиза, която учените разкриха посредством томографско проучване неотдавна.

Иван Иванов заяви за разкритието си на загадка празнина в Голямата пирамида преди броени дни, откакто екип от международни учени оповести за съществуването на две секрети камери в оборудването край Гиза. Според учените това е първото сходно изобретение в структурата на монумента от XIX век насам.

30-метровото празно пространство, намиращо се надълбоко в пирамидата, е ситуирано над Голямата изложба на монумента и има сходно напречно сечение. Предназначението на камерата е неразбираемо и към момента не е известно дали е издигната с някаква функционална цел. Учените са създали откритието, употребявайки образна диагностика с галактически лъчи, известна като мюон томография, записвайки държанието на субатомни частици, наречени мюони. Те проникват в скалата, сходно на рентгеновите лъчи, единствено че доста по-дълбоко.

Аз разгадах съществуването на такава празнина с помощта на теоремите, с които разчетох строителния проект на най-величествения и мистериозен монумент, издигнат на Земята, твърди откривателят от Карлово.

Иванов е роден в града на Левски, той е професионален фотограф, работил е в Държавно стопанско обединение " Металхим ", сплотяващо над 20 предприятия от военнопромишления комплекс у нас и във Военния клуб. Интересът му към тайните на Древния Египет са от 30 години. По-късно, когато навлязъл съществено в тематиката за Хеопсовата пирамида, водил дълга преписка с посланиците на Египет у нас и с един от министрите на културата. Като неопровержимо свое достижение той счита откриването на мерната единица, която е употребена при градежа на Голяма пирамида. Тя е вследствие на голяма математическа работа, съчетана и със задълбочено познаване на историята на древността.

Никой не може да потвърди тезата, че първоизточникът на пирамидите е в Египет, твърди Иванов. Такива архитектурни структури има и в Япония, Перу, Китай, Мексико. Неотдавна 72-годишният фотограф разкри пред " Марица ", че съгласно неговите калкулации и Голямата пирамида в Долината на царете в Египет, и тракийската гробница Голямата Косматка у нас са построени въз основата на една и съща мерна единица, а цифрата 3.14 е закодирано в техните размери.

Проучвам Хеопсовата пирамида към този момент близо 30 години, а след откритията на доцент Георги Китов в Долината на тракийските царе уча и Голямата Косматка. В строителния проект и на двете уреди е употребена една и съща мерна единица. Тя е извлечена от пропорциите на Земята и е безусловно точна. Идентична е с метъра, който през днешния ден е съществена мерна единица, споделя откривателят. Възниква въпросът от кое място античните траки са получили тези познания, откакто има огромен период от време в строителството на двата обекта, а географски те се намират надалеч един от различен. Въпреки това има впечатляващи съвпадения - доста точната обработка при напасването на блоковете посред им, както и боравенето с огромен каменен блок, който съставлява гробна камера - заемка от времето на пирамидите в Гиза.

Иван Иванов счита, че е малко евентуално Голямата Косматка да е дело на античните траки. Освен това откритите в нея ювелирно направени златни предмети не съответстват с времето на градежа на това неповторимо оборудване. Най-вероятно траките са попаднали на този обект и са го употребявали вторично като гробница.

Това са единствено част от откритията, до които карловският откривател е достигнал. Той точно документира всички теореми, комплицирани калкулации, заключения за тайните познания, кодирани в градежа на Голямата пирамида и Голяма Косматка. Освен че ще покаже своите калкулации и чертежи в галерия, той е подготвен и да опише малко по малко откритията си в книга.

Изследователят предлага: Гробницата на Севт III - в листата на ЮНЕСКО

Иван Иванов към този момент предложи гробницата на Севт III да влезе като независим обект в листата на ЮНЕСКО за международно културно завещание. А пред Националната изложба " Квадрат 500 " да бъде построено монументално-декоративно оборудване, представляващо пирамидона на Голямата пирамида на фараона Хеопс. След това върху четирите стени да бъдат изсечени знанията, закодирани в пирамидата, до които той е достигнал.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР